ACTION GUARD KFT

Szolgáltatásban az Élen!

Követelésbehajtás

 

A fizetési kötelezettség alól való kibújás sajnos egyre jellemzőbb probléma, mind az üzleti élet, mind a magánélet területén. A meg nem fizetett kölcsön, vagy ki nem egyenlített számla sok esetben olyan súlyos egzisztenciális gondot okozhat, amely kihat a hitelező életére. Ezért a hitelező elemi érdeke kintlévőségének minél gyorsabb visszaszerzése, a követelésének behajtása! Ebben tudjuk a segítségünket adni, természetesen a kizárólagos törvényes keretek ill. módszerek felhasználásával.

A tevékenységünkhöz tartozik az adós anyagi, szociális és egyéb körülményeiről történő széleskörű információ szerzése. Az megszerzett adatok birtokában a megbízónk egyetértésével törekszünk elérni az adósság visszafizettetését, illetve egyezség létrehozását akár egyösszegű vagy részletekben való fizetési lehetőség útján. Tapasztalataink szerint eljárásunk mind a peren kívüli, mind a peres eljárásban alkalmazva sikeres behajtással biztat.

A díjazásunk általánosságban két részből áll, az egyszeri megbízási díjból, amely a szerződés megkötésekor fizetendő összeg és a várható elkerülhetetlen költségek egy részét fedezi, másrészt a sikerdíjból, amely általában a vissza fizetett és kézhez kapott anyagiak értékének 20 százaléka.

Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, kintlévőségének vissza fizettetése érdekében!